Hvad siger du ja til, når du tilmelder dig til at modtage nyhedsbreve fra airconnection.dk?

AirConnection registrerer navn og e-mailadresse og hvilke områder du vil modtage nyhedsbreve om ved tilmeldingen. Disse oplysninger bruges til at udsende nyhedsbrevene.

Vi registrerer oplysninger om nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links. Det gør vi for at optimere vores service. Oplysningerne bruges endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi sikrer mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi opbevarer og behandler oplysningerne, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene.

Når du har frameldt dig, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen.

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Du har også ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi behandler dine oplysninger i strid med databeskyttelseslovgivningen.